فیبروم رحمی
یکی از رایج ترین مشکلاتی که در زنان دیده می شود و اغلب در سنین تولید مثل برای خانم ها رخ می دهد فیبروم رحمی است.می توان گفت از هر چهار خانم سه نفر با این عارضه در طول زندگی خود مواجه می شوند و بسیاری از آنها از وجود آنها اطلاعی ندارند .زیرا ممکن است فیبروم ها بدون هیچ علامتی در خانم ها اتفاق بیفتد و زمانی که به طور اتفاقی به متخصص زنان و زایمان مراجعه می کنند از وجود آنها در رحم خود مطلع شوند.
بسیاری از فیبروم ها نیازی به درمان ندارند روش های مختلفی برای درمان فیبروم توسط متخصص زنان و زایمان ارائه می شود.شاید حتی نیاز باشد برای فیبروم یک درمان اورژانسی در صورت خونریزی های شدید در نظر گرفته شود.
علائم فیبروم های رحمی
دردهای رحمی و خونریزی شدید
خونریزی بلندمدت رحمی به مدت یک هفته یا بیشتر
ایجاد فشار و دردهای لگنی
تکرر ادرار
اختلال در خالی کرن مثانه
یبوست
احساس درد در پا و پشت کمر
دیده شدن ترشحات واژینال
نشانه های این بیماری بستگی به اندازه فیروم و تعداد و محل قرار گیری آن ممکن است متفاوت باشد.فیبروم های مخاطی چون در دیواره داخلی رحم رشد می کنند ممکن است باعث خونریزی های بلند مدت شود.اما فیبروم های زیر سروز رحم در خارج از رحم رشد می کنند و باعث می شود به مثانه فشار وارد شود و تکرر ادرار و مشکلات ادراری دیگر را به وجود بیاورد.
اگر فیبروم ها در قسمت پشت رحم به وجود بیایند باعث ایجاد فشار در قسم روده می شوند و می توانند سبب یبوست شوند و به دنبال آن کمر درد برای زنان حاصل شود .
بهتر است شما با مشاهده هر گونه از این علائم به متخصص زنان و زایمان مراجعه کنید تا روش مناسب برای شما در نظر گرفته شود درمان های دارویی و در مرحله آخر جراحی برای این بیماری می تواند تاثیر گذار باشد .
با تشکر مدیریت سایت دکتر لیلا سلطانی متخصص زنان و زایمان غرب تهران
.