پیوند خون بند ناف در کودکان
پیوند های خون بند ناف خویشاوندی
با توجحه به دوز های پایین سلولی به دست آمده از جمع آوری خون بند ناف ،اولین پیوند خون بند ناف در یک کودک انجام شد . پیوند های خون بند ناف خویشاوندی برای کودکان با بیماری های بدخیم و غیر بدخیم استفاده می شود . گروه Eurocordگزارش کرده است که در 42 کودک دریافت کننده پیوند خون بند ناف خویشاوندی برای لوسمی ها ،با یک واقعه 2 ساله بقا41 درصد بوده است . اطلاعات از بعضی گروه های Eurocord در کودکان در یافت کننده خون بند خویشاوندی حتی بقا79 درصد برای تالاسمی ها و 90 درصد برای آنمی سلول داسی شکل گزارش کرده اند .
پیوند خون بند ناف در کودکان پیوند های خون بند ناف غیر خویشاوندی
در سال 1996 نتایج بالینی 25 پیوند خون بند ناف غیر خویشاوندی آنالیز شد . بقا حدود 48 درصد بوده و نتایج پیشنهاد می کنند که حتی با دو آنتی ژن ناسازگار ،پیوند واحد خون بند ناف نیز امکان پذیر می باشد و تا کنون مطالعه تصادفی آینده نگر مقایسه ای در نتایج بالینی پیوند های خون بند ناف غیر خویشاوندی و نتایج بالینی از پیوند های بنیادی مغز استخوان دهندگان غیر خویشاوند سازگار یا پیوند سلول های بنیادی خون محیطی انجام نشده است .
خطر GVHD حاد در دریافت کنندگان خون بند ناف پایین تر می باشد،اما اینها تفاوتی در بقا کلی ندارد . خون بند ناف ،درمان مناسب تر و کارایی بالاتری در بیماری های ذخیره متابولیک می باشد . شیوع پایین تر GVHD بعد از پیوند خون بند ناف و دسترس بودن یک واحد با دوز سلولی کافی برای کودکان بدون بیماری بدخیم ،بند ناف را یک منبع سلولی مطلوب معرفی کرده است .
پوند خون بند ناف بالغین
پیوند خون بند ناف خویشاوندی
اطلاعات کمی در پیوند خون بند ناف خویشاوندی بالغین موجود می باشد ،که اکثر موارد در بیماران با همو گلوبینوپاتی ها گزارش شده است. موسسات تحت نظارت NIH ،بیش از 65 پیوند خویشاوندی را برای تالاسمی ،آنمی داسی شکل ،میلودیسپلازی و لوسمی ها ی حاد انجام داده اند که نقص پیوند 3 درصد و بقا 76 درصد بوده است .
برخی از خدمات دکتر لیلا سلطانی متخصص زنان
با تشکر مدیریت سایت دکتر لیلا سلطانی متخصص زنان وزایمان
سلام خسته نباشین
دختر من16ساله است الان6ساله که لوپوس داره آیا پیوند سلول های بنیادی قابل درمان است
منظور همان بندناف نوزاد خود پیوند بخوره
امکان درمان کامل هست؟؟؟
سلام درباره درمان لوپوس با سلولهای بنیادی اطلاعی ندارم
شما می توانید از فریز سلول های بنیادی مرکز رویان مشاوره بگیرید